weer_ico
7° 
»
De Duitse verkeersminister Alexander Dobrindt wil in 2016 op alle Duitse...
Niet alleen in Aalden worden, als het aan het COA en de gemeente Coevord...
Op 18 maart 2015 vinden bestuursverkiezingen plaats in 22 Nederlandse wa...
Eén keer in de vier jaar kiezen de Drentse inwoners van 18 jaar en oude...
Grootspraak

Kom op, kom op nou!

Door Esselien de Groot op vrijdag 1 februari 2013 08:30
1 reacties
  • Optocht Coevorden in 2005 - Foto: Eigen foto

Als ik de reclamespot van Tatjana Simic hoor met de kreet 'Kom op, kom op nou' word ik al onpasselijk. Ik vind het een irritante reclame. Toch wil ik de kreet ditmaal toch gebruiken voor met name de stad Coevorden, want in de dorpen zit het wel snor.

Waar heb ik het over? Nou, over Zuidenveld! Er zijn best inwoners, die zich willen inzetten voor het jaarlijkse evenement. Dit jaar dus in Coevorden. Maar zij kunnen het niet alleen. Daarvoor is een goede samenwerking nodig, zowel met de plaatselijke commissie van Zuidenveld als buurt- en wijkgenoten.

Die commissie moet daaraan sturing gaan geven. Alle partijen moeten enthousiast zijn en blijven. Want één straat verlichten terwijl de volgende versierde straat een eind verderop ligt? Dat is niet echt aantrekkelijk voor een lichtroute. Het is mooier als Coevorden één lichtzee is. De wijken Heege-Noord, Pikveld en Buitenvree hebben sowieso afgehaakt, zo hebben zij de plaatselijke commissie van Zuidenveld laten weten.

Gelukkig is deze week de site van die lokale commissie wel in de lucht gekomen. Zuidenveld moet zo langzamerhand gaan leven. Dat kan alleen door groot enthousiasme van zowel de plaatselijke commissie als de inwoners.

Aanstaande maandagavond vanaf half acht zijn vertegenwoordigers van buurten en wijken welkom bij BSV Binnenvree. Zou de zaal te klein zijn? Want het mag toch niet zo zijn dat er een kink in de Zuidenveldkabel komt? Kom op, kom op nou! Dan komt het best goed!

‹‹ Terug
Delen op: delen op facebook delen op google plus
REACTIES (1) Plaats een reactie
4 Feb 2013 23:13
Coe Vorden
Coevorden is veel te groot voor Zuidenveld, gaat nooit wat worden, wel jammer, maar wat mij betreft halen ze Coevorden er uit.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.