dossiers
In dit dossier staan de artikelen uit de Sportkrant van Coevorden huis a...
Bekijk afleveringen van het tv-programma over ondernemen en voor onderne...
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
Grootspraak

Kom op, kom op nou!

Door Esselien de Groot op vrijdag 1 februari 2013 08:30
  • ignore touch

    Optocht Coevorden in 2005 © Eigen foto

mail pinterest

Als ik de reclamespot van Tatjana Simic hoor met de kreet 'Kom op, kom op nou' word ik al onpasselijk. Ik vind het een irritante reclame. Toch wil ik de kreet ditmaal toch gebruiken voor met name de stad Coevorden, want in de dorpen zit het wel snor.

Waar heb ik het over? Nou, over Zuidenveld! Er zijn best inwoners, die zich willen inzetten voor het jaarlijkse evenement. Dit jaar dus in Coevorden. Maar zij kunnen het niet alleen. Daarvoor is een goede samenwerking nodig, zowel met de plaatselijke commissie van Zuidenveld als buurt- en wijkgenoten.

Die commissie moet daaraan sturing gaan geven. Alle partijen moeten enthousiast zijn en blijven. Want één straat verlichten terwijl de volgende versierde straat een eind verderop ligt? Dat is niet echt aantrekkelijk voor een lichtroute. Het is mooier als Coevorden één lichtzee is. De wijken Heege-Noord, Pikveld en Buitenvree hebben sowieso afgehaakt, zo hebben zij de plaatselijke commissie van Zuidenveld laten weten.

Gelukkig is deze week de site van die lokale commissie wel in de lucht gekomen. Zuidenveld moet zo langzamerhand gaan leven. Dat kan alleen door groot enthousiasme van zowel de plaatselijke commissie als de inwoners.

Aanstaande maandagavond vanaf half acht zijn vertegenwoordigers van buurten en wijken welkom bij BSV Binnenvree. Zou de zaal te klein zijn? Want het mag toch niet zo zijn dat er een kink in de Zuidenveldkabel komt? Kom op, kom op nou! Dan komt het best goed!

REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
4 Feb 2013 23:13
Coe Vorden
Coevorden is veel te groot voor Zuidenveld, gaat nooit wat worden, wel jammer, maar wat mij betreft halen ze Coevorden er uit.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.