dossiers
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Het jaar 2018 in de gemeente Coevorden.
Coevorder HandelsMISSie 2018

Even voorstellen: Danique Veenstra en Isabel Redder

Door Coevorder HandelsMISSie 2018 op dinsdag 7 augustus 2018 18:00
  • ignore touch

    Danique Veenstra en Isabel Redder. © AnneFloor Breet

mail pinterest

Danique Veenstra en Isabel Redder zijn twee van de acht kandidaten die donderdag 23 augustus meedoen aan de tiende editie van de Coevorder HandelsMISSie. Zij stellen zich deze week voor.

Danique Veenstra

Leeftijd: 19
Woonplaats: Coevorden
Werk/opleiding/studie: Op dit moment volg ik met veel plezier de opleiding Communicatie op Hogeschool Windesheim in Zwolle, hiernaast werk ik af en toe bij Vancouver!
Single of relatie? Relatie
Over twintig jaar, dan ben ik: communicatief medewerker bij een groot internationaal bedrijf en organiseer ik beurzen en evenementen. Ook hoop ik dan gezonde kinderen te hebben en zelf ook gelukkig en gezond te zijn!
Ochtendmens of avondmens? Avondmens, ik vind opstaan maar niets!
Jus d´orange of zoete witte wijn? Dan ga ik toch voor jus d’orange, als ik wijn drink ben ik meer van de Hugo.
Allstars of hoge hakken? Ligt bij mij echt aan de gelegenheid, Op een gewone dag draag ik liever Allstars, maar voor een feestje of speciale gelegenheid trek ik hakken aan!
Op vakantie met vriend of met vriendengroep? Zeker weten beide. Ik kijk erg uit naar de vakantie met mijn vriend, maar met vriendinnen is zeker weten net zo gezellig. Je beleeft andere dingen op een andere manier. Daar kan ik niet tussen kiezen.
Strand of wintersport: Toch strand, hoewel ik ieder jaar ook op wintersport ga, kan ik een strandvakantie echt niet missen.
Ariana Grande of Selena Gomez: Van beide ben ik niet echt fan, maar ik zet eerder een nummer van Ariana op dan van Selena.
Justin Bieber of Justin Timberlake: Justin Bieber, omdat ik van hem meer nummers ken.
Whatsapp of Facebook? Whatsapp, want daarmee bereik je mensen makkelijker en kun je beter communiceren. Maar vrienden taggen op Facebook is ook erg leuk.
Ik doe mee aan HandelsMISSie, omdat: ik ieder jaar kom kijken als ik er ben en ik altijd wel benieuwd ben geweest hoe de HandelsMISSie nou is om zelf te ervaren. Ik hou erg van dansen en kan ook best goed praten. Ik wilde mezelf eens uitdagen door te kijken hoe ik met zoiets om zou gaan. Ik loop dan ook met veel trots voor de Hema!
Ik vertegenwoordig de Hema, omdat: Hema iets heel eigens heeft zonder teveel poespas. Daar zouden andere bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen. Ik ben trots dat ik voor een bedrijf mag lopen dat zo bekend is, maar toch ook zo simpel. De klant staat altijd op de eerste plaats, het leven wordt makkelijker en leuker gemaakt op een eenvoudige manier. Die boodschap wil ik op een enthousiaste, vrolijke en spontane manier naar buiten brengen en daar ga ik tijdens de HandelsMISSie erg mijn best voor doen!

Isabel Redder

Leeftijd: 15
Woonplaats: Coevorden
Werk/opleiding/studie: Ik ga naar de vijfde klas van het gymnasium
Single of relatie? Relatie
Over twintig jaar, dan ben ik: docent talen aan een universiteit
Ochtendmens of avondmens? Ochtendmens
Jus d´orange of zoete witte wijn? Jus d’orange
Allstars of hoge hakken? Allstars
Op vakantie met vriend of met vriendengroep? Allebei!
Strand of wintersport: Strand
Ariana Grande of Selena Gomez: Selena Gomez
Boef of Ronnie Flex: geen van beiden
Justin Bieber of Justin Timberlake: Justin Timberlake
Whatsapp of Facebook? Whatsapp
Ik doe mee aan HandelsMISSie, omdat: ik het een tof evenement vind, waarin ik mijzelf en mijn bedrijf goed aan Coevorden kan presenteren.
Waar ik tijdens de HandelsMISSie het meest naar uitkijk: alle gezellige trainingen met de meiden!
Ik vertegenwoordig Youkoso Sushi & Grillrestaurant, omdat: Youkoso een leuk bedrijf is en zich onlangs helemaal vernieuwd heeft. Daarom wil ik het bedrijf graag aandacht schenken tijdens de HandelsMISSie.

Lees de blog van Anna Westerling en Charell Koel
Lees
de blog van Joëlle van Hattem en Maxime Plasman