...
tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
...
...
...
...
Vraag de psycholoog

Als je verder wilt… inspiratie is levenslust

Door JOke Land op donderdag 6 september 2018 09:00
  • ignore touch

    Een frisse start! © Erik Spiekman

mail pinterest

De vakantie is achter de rug voor velen. Tijd gehad om te heroverwegen, om te evalueren, of juist om even helemaal niets te doen. Toch is dat niet gemakkelijk voor mensen. Nietsdoen, onze hersenen gaan hun eigen gang. Wat wil ik? wat komt er dit jaar? Meer van hetzelfde of is het tijd om te ontwikkelen?

Nog een keer hetzelfde jaar herhalen als vorig jaar?

De Ziel, de persoonlijkheid en het dagelijkse leven vragen om voortgang, om ontwikkeling. Het ergste voor mensen is, als ze niet het gevoel hebben dat ze ergens naar toe gaan. Ontwikkeling, persoonlijke en professionele, vraagt om in beweging te komen, uitdaging aan te gaan en vooral om zelf geïnspireerd te worden, waardoor je ook jezelf, jouw gezin of geliefden en jouw team kan inspireren.

We willen allen inspiratie voelen. Inspiratie is het voelen stromen van energie, van hoop en van het creëren van nieuwe mogelijkheden. Inspiratie is ook voelen dat je er bent, dat je leeft en dat de anderen om je heen voelen dat jij wat te brengen hebt.

Wat heb jij te brengen het komende jaar dat nu weer van start gaat? Wij hebben nieuwe trainingen zoals: Hoe blijf je overeind in de Zorg? Hoe ga je om met dominante mensen? Hoe ben je echt in contact? Hoe stel je grenzen?

Laat je inspireren, opdat jij kunt inspireren en anderen kunt helpen om dat ook te doen.

LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.