dossiers
In dit dossier staan de artikelen uit de Sportkrant van Coevorden huis a...
Bekijk afleveringen van het tv-programma over ondernemen en voor onderne...
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
Coevorden

Enthousiasme voor Zuidenveld groeit

Geplaatst op dinsdag 26 maart 2013 14:48
  • Promotie Zuidenveld © Eigen foto

pinterestmail

Coevorden - De plaatselijke Zuidenveldcommissie is tevreden over de voorbereiding van de Zuidenveldmanifestatie van 12 tot en met 16 juni in Coevorden. Na een aarzelende start is het enthousiasme toegeslagen.

Hoogtepunten zijn onder meer de optocht met praalwagens en de lichtroute met erebogen langs een aantal invalswegen. Aanmelding voor deelname kan nog tot half april. Dan wordt de lichtroute definitief vastgesteld.
Het verdere programma van plaatselijke activiteiten staat ook in de steigers en nadert zijn voltooiing. Het programma met de kermis in het Coevorder centrum en alle andere activiteiten in het Van Heutszpark is zeer attractief, zo belooft de organisatie.

Route optocht

De optocht vindt plaats op donderdag 13 juni. Om 17.30 uur worden de wagens opgesteld op de Graaf Van Heiden Reinesteinlaan, om 18.45 begint de optocht. Route: Burg. Feithsingel, Van der Lelysingel, Van Heutszsingel, Stationsplein, Friesestraat, Markt, Kerkstraat, Spoorsingel, Sallandsestraat, Markt, Bentheimerstraat,
Eendrachtstraat. De muzikanten kunnen even pauzeren bij woonzorgcentrum De Voorde. De praalwagens rijden rond De Voorde, waarna de complete stoet verder gaat via de Bentheimerstraat, Markt, Friesestraat, Stationsplein, Wilhelminasingel, Krimweg naar eindpunt op de hoek van de Parallelweg en Krimweg .
De praalwagens zijn er dan tot en met zondag 14.30 uur te zien. De aftocht van de wagens is als volgt: Krimweg, Sallandsestraat, Wilhelminasingel, Stationsplein, Friesestraat, Markt, Bentheimerstraat, Eendrachtstraat.

Informatie van de plaatselijke commissie staat op deze site, de site van de tentoonstellingsvereniging is hier te vinden.
 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
26 Mar 2013 16:58
henk cc
nou als ik hoor dat als we na 5 jaar eindelijk van Mooi Wark af zijn met de horecadagen, dit nu komt met het Zuidenveld loop ik hier niet warm voor. Niet echt origineel voor 1 keer in de 8 jaar Zuidenveld
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.