dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Coevorden

Kolossale truck op de Markt in Coevorden

Geplaatst op vrijdag 5 september 2014 14:11
  • Truckers Transportdag © Herman Woltersom

  • Truckers- Transportdag © Herman Woltersom

  • Truckers- Transportdag © Herman Woltersom

  • Truckers- Transportdag © Herman Woltersom

pinterestmail

Coevorden - Als voorproefje van de Truckers- Transportdag, die op zaterdag 6 september wordt gehouden, staat vanmiddag alvast een kolossale truck op de Markt van Coevorden. De geweldige truck is van hoofdsponsor J+B Küpers GmbH uit Duitsland.

De truck is zaterdag op het Europark te bewonderen. Wethouder Jan Zwiers, die zaterdag ook de opening zal verrichten, nam alvast plaats achter het stuur van deze enorme truck. Daarbij kreeg hij uitleg van Joachim Küpers en voorzitter Bertus Brands van de Kasteeltruckers. Zwiers had tijdens zijn militaire diensttijd dan wel zijn vrachtwagenrijbewijs gehaald maar wat hij in deze truck zag was hij nog nooit eerder tegen gekomen.

Op de Truckers- Transportdag zal J+B Küpers GmbH ook met een grote kraan aanwezig zijn met een gondel van waaruit de bezoeker het evenemententerrein en Coevorden vanaf grote hoogte kan bekijken. Zwiers gaf al te kennen dat hij zeker van de gelegenheid gebruik zal maken en plaats zal nemen in de gondel.

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.