dossiers
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
De jaarlijkse Miss Summerverkiezing in Dalen is altijd één van de hoog...
Een 31-jarige man uit Klazienaveen is in de vroege ochtend van vrijdag 3...
In de vroege ochtend van donderdag 30 juni wordt de woning van Koert Eld...
Coevorden

Leuk sinterklaasfeestje in Brede School SOM

Geplaatst op vrijdag 4 december 2015 15:18
  • Sinterklaasfeest © eigen foto's Brede School

  • Sinterklaasfeest © eigen foto's Brede School

  • Sinterklaasfeest © eigen foto's Brede School

  • Sinterklaasfeest © eigen foto's Brede School

pinterestmail

Coevorden - Vanochtend brachten Sinterklaas, de Pieten La en Kei en de Kluspiet een bezoekje aan Brede School SOM. Het werd een zeer geslaagd feest.

De Kluspiet was al vroeg aanwezig om de school te behangen. Dat wilde niet zo lukken, de tape wilde niet los van de rol en plakte niet goed, de Kluspiet viel bijna van zijn ladder en hij maakte er een troep van. Even na half half kwamen Sinterklaas en de Pieten La en Kei om de kinderen te verwelkomen. Alle kinderen en ouders en opa’s en oma’s stonden al vol spanning bij de ingang te wachten. Daar kwamen de Pieten La en Kei erachter dat de Kluspiet wel erg enthousiast was geweest en dat de deur zelfs was dichtgeplakt.

Gelukkig kon iedereen uiteindelijk toch naar binnen en besloten de Pieten samen met de kinderen dat de school zo nieuw is dat er niet behangen hoeft te worden. Binnen zongen en dansten de kinderen, waarna zij naar hun eigen klas gingen. In het speellokaal begroetten Sint en de Pieten de jongste kinderen van de school. Alle kinderen mochten bij de Sint komen, er werden liedjes gezongen en dansjes gedaan en na afloop was er voor alle kinderen een cadeautje. De oudere kinderen vierden in hun klas het sinterklaasfeest met zelfgemaakte surprises.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.