dossiers
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
De jaarlijkse Miss Summerverkiezing in Dalen is altijd één van de hoog...
Een 31-jarige man uit Klazienaveen is in de vroege ochtend van vrijdag 3...
In de vroege ochtend van donderdag 30 juni wordt de woning van Koert Eld...
Coevorden

Gezondheidscentrum geeft voorlichting over detoxen

Geplaatst op zaterdag 18 maart 2017 16:04
  • Gezondheidscentrum Coevorden. © Google Maps

pinterestmail

Coevorden - Gezondheidscentrum Coevorden aan de Looweg houdt zondag 19 maart haar jaarlijkse themadag. Het onderwerp is ‘Detox en balans’.

Als we net geboren worden is het lichaam nog basisch, maar naarmate we ouder worden verzuurt het lichaam steeds meer. Dit kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten, zoals bijvoorbeeld artrose, jicht, hart en vaatziekten. De vijf aanwezige praktijken geven veel informatie over dit interessante onderwerp.

Er zijn diverse stands aanwezig met detox en gezondheidsproducten, zoals het Biolokaal, Lukas Noten & Zuidvruchten en DA Sante. Livera is aanwezig met yogakleding.

Vanaf 14.00 uur is er voor de VIP’s een speciaal programma, met in de pauze showhypno en een verloting. Er is hiervoor een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Belangstellenden kunnen daarvoor terecht bij de deelnemende praktijken. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom bij het Gezondheidscentrum Coevorden.

Website: www.gezondheidscentrumcoevorden.com.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.