dossiers
Eenmaal in de vier jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeent...
Sinds 2009 wordt in Coevorden jaarlijks de Coevorder HandelsMISSie gehou...
In de vroege ochtend van donderdag 30 juni wordt de woning van Koert Eld...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Coevorden

Handboogvereniging De Veerkracht debuteert bij Koningsspelen

Geplaatst op dinsdag 18 april 2017 12:05
  • © Archieffoto Boom uitgevers Nieuwsmedia

pinterestmail

Coevorden - Voor het eerst doet handboogvereniging De Veerkracht uit Coevorden mee aan de jaarlijkse Koningsspelen. De vijfde editie van de terugkerende sportactiviteit voor kinderen vindt plaats op vrijdag 21 april.

De Veerkracht geeft die dag boogschietclinics onder andere de Stidalschool in Dalerveen, de Sint Theresiaschool in Steenwijksmoer en de Parkschool en Paul Krugerschool in Coevorden. Bij de eerste twee scholen komt De Veerkracht zelf op bezoek; bij de andere twee scholen komen de leerlingen voor de clinics naar het schietterrein aan de Euregioweg 3 in Coevorden.

Zij zullen alle ins and outs over het boogschieten leren en mogen zelf ook een paar pijlen schieten. De Veerkracht hoopt op een feestelijke dag vol sportplezier en wie weet in de toekomst nog veel meer nieuwe (jonge) leden uit de regio.

De Koningsspelen zijn een initiatief van oud-tennisser Richard Krajicek en zijn in het leven geroepen na de troonswisseling van 2013. Het doel van de Spelen is kinderen te laten zien dat actief bewegen belangrijk, maar vooral ook heel leuk is.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.