dossiers
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Alles over de Coevorder Grachtenloop die in 2013 zijn tiende editie bele...
Coevorden

Big Bazar Coevorden opent 19 april

Geplaatst op dinsdag 18 april 2017 15:06
  • © Big Bazar / Eigen foto

pinterestmail

Coevorden - Het zesde filiaal van Big Bazar van Drenthe komt in Coevorden en opent woensdag 19 april om 08.30 uur de deuren aan het EDS-plein.

De winkelformule biedt een breed, actueel en snel wisselend assortiment van duizenden laaggeprijsde artikelen in diverse categorieën, waaronder persoonlijke verzorging, schoonmaak, huishoud, eten en drinken, textiel en doe-het-zelf. Recentelijk ontving Big Bazar van de Consumentenbond het predicaat ´laagste prijs in categorie A-merk drogisterijartikelen´.

De opening aan het EDS Plein gaat gepaard met feestelijke acties en kortingen. Op zaterdag 22 april kunnen klanten ook het 'Kraak de Kluis'-spel meespelen, waarbij zij kans maken op één van de tientallen mooie prijspakketten.

Met de komst van Big Bazar zijn alle winkellocaties in de tweede fase van het EDS-Plein ingevuld. De nieuwe Big Bazar-winkel is goed bereikbaar dankzij de directe ligging aan het treinstation, omliggende snelwegen en de 200 gratis parkeerplaatsen op het plein.

Zesde filiaal in Drenthe

Big Bazar is één van de snelst groeiende winkelketens van Nederland. De nieuwe winkel in Coevorden is de zesde Big Bazar-vestiging in Drenthe. De discounter vindt het belangrijk te investeren in de fysieke uitstraling van haar winkels. Onlangs heropende zij na een grondige verbouwing haar bestaande winkel in Emmen. Het winkeloppervlak werd daarbij verdubbeld.

De winkelketen, onderdeel van Blokker Holding, verwacht dit jaar meer vestigingen in Drenthe te openen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.