dossiers
In 2016 vond de 25ste editie van de Miss Summerverkiezing in Dalen plaat...
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
In de vroege ochtend van donderdag 30 juni wordt de woning van Koert Eld...
Zes verdachten, onder wie twee uit Nieuw-Schoonebeek, worden verdacht va...
Coevorden

Ondernemers bieden vele activiteiten op Koningsdag

Geplaatst op donderdag 27 april 2017 08:08
  • De plantjesmarkt van vorig jaar © Esselien de Groot

pinterestmail

Coevorden - Per activiteit van de Coevorder Handelsvereniging is een organisatiecommissie actief. Harry Talens, Simone Lippold, Henk Scheerhoorn en Arnold Sluyters hebben de Koningsdag op donderdag 27 april voorbereid.

Traditiegetrouw is er de vrijmarkt, waarbij de Markt voor de kinderen is gereserveerd. Andere verkopers kunnen een plekje zoeken aan het Kasteel en de Aleida Kramersingel. Ook de plantjesmarkt (vanaf 8.30 uur) is een blijvertje.

Vanaf 9.00 uur is er muziek vanuit De Koepel op de Markt. Een kinder-dj zorgt er 's morgens voor de muziek. Daarnaast zijn Scouting Coevorden en Korfbalvereniging Korvesta actief. Andere verenigingen en organisaties kunnen zich voor deelname nog aanmelden via info@chvcoevorden.nl.

In de winkelstraten staan dertig marktkramen met een gevarieerd aanbod. De winkeliers uit de Gansehof stellen hun kramen op in de Friesestraat. Vanaf 11.00 uur zijn er activiteiten van TipPo en Jolpo. Om 13.00 uur draait een dj gezelligheidsmuziek vanuit de Koepel. De horeca kan inhaken op de activiteiten.

De winkels zijn geopend tot 15.00 uur, de activiteiten duren tot 17.00 uur.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.