dossiers
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Het jaar 2018 in de gemeente Coevorden.
Coevorden

Vrijwilligers gaan aan de slag voor SamenLoop voor Hoop

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 16:23
  • Informatieavond SamenLoop voor Hoop © Esselien de Groot Taaltotaal

  • Informatieavond SamenLoop voor Hoop © Esselien de Groot Taaltotaal

  • Informatieavond SamenLoop voor Hoop © Esselien de Groot Taaltotaal

pinterestmail

Coevorden - In De Nieuwe Veste kwam gisteravond een aantal vrijwilligers bijeen in verband met de SamenLoop voor Hoop Coevorden, die in september wordt gehouden. De diverse commissies zijn gevormd, al zijn meer vrijwilligers van harte welkom.

Voorzitter Michiel Snippe gaf uitleg over de SamenLoop voor Hoop. Daarna gingen de vrijwilligers per commissie met elkaar in gesprek over de aanpak. Er zijn diverse commissies: sponsoring, amusement, logistiek, media, ceremonies, eregasten, teamwerving en kinderloop. Het bestuur bestaat naast Michiel Snippe uit secretaris Trea Smit en penningmeester Aleida Muis.

Bij de SamenLoop voor Hoop, een 24-uurswandelestafette, wordt geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Gedurende het etmaal zijn er allerlei activiteiten, maar vooral wordt de aandacht gevestigd op mensen die kanker hebben of hebben gehad en direct betrokkenen.

Voor informatie: Michiel Snippe via 06-50444803 of via coevorden@samenloopvoorhoop.nl. Ook op Facebook staat informatie.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.