dossiers
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
De herinrichtingsplannen van het stationsgebied en de singels. De planne...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
Coevorden

Turnsters TVC bereiken halve finale NK turnen

Geplaatst op maandag 12 maart 2018 09:47
  • Turnsters TVC 2e divisie. © TVC

pinterestmail

Coevorden - Afgelopen weekend vond in Roden de kwartfinale van het NK turnen plaats voor de turnsters van TVC uitkomend in de 2e divisie. Zeven turnsters hadden zich hiervoor geplaatst en kwamen zaterdag in de baan.

Uiteindelijk plaatsten drie turnsters zich voor de halve finale: Charissa Bothof, Chloe v.d. Veen en Loes v.d. Veen.

Bij de Instap N2 wist Charissa Bothof zich te plaatsen voor de halve eindstrijd door in het eindklassement een veertiende plaats te behalen wat voldoende was voor plaatsing. In de categorie Pupil 1 N2 turnde Cloe v.d. Veen zich knap naar de achtste plaats waardoor ze plaatsing afdwong. Jayden Schnoing haalde een zeventiende plaats.

Als laatste waren de senioren aan de beurt, de wedstrijd was verdeeld over twee banen, waarbij Loes v.d. Veen de negende plaats behaalde en zich dus voor de halve finale plaatste. In de zelfde baan kwam ook Ilse Ballast op de vloer, ze eindigde op een dertiende plaats. In de andere baan kwamen Myrthe Hulst en Marleen v.d. Weide in actie, ze behaalden resp. een vijftiende en zestiende plaats.

De drie halve finalisten  kunnen zich nu opmaken om een plek in de finale van het NK te bemachtigen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.