dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Coevorden

Dit zijn de kandidaten van de tiende Coevorder HandelsMISSie

Geplaatst op zaterdag 5 mei 2018 08:11
  • Coevorder Handelsmissie 2018. © CHM

pinterestmail

Coevorden – Wie wordt donderdag 23 augustus de tiende Coevorder HandelsMISS? De organisatie heeft dinsdag bekendgemaakt welke acht meiden dit jaar meedoen.

De kandidaatmissen van de jaarlijkse missverkiezing van Coevorden zijn Anna Westerling, Charell Koel, Danique Veenstra, Isabel Redder, Joëlle van Hattem, Maxime Plasman, Tess Steenbergen en Tessa Talens. Binnenkort maakt de organisatie bekend welke bedrijven zij zullen vertegenwoordigen.

Zij gaan zich in de weken voorafgaand aan de verkiezing voorstellen in hun eigen blog in de krant en op de website van Coevorden huis aan huis.

De meiden komen wekelijks bijeen voor catwalktrainingen onder leiding van Ria de Jong, Marion Janssen en Astrid Janssen. Net als bij de vorige edities verzorgen zij ook dit jaar de choreografie. Wouter Bessels doet wederom de muziekproductie en Henk Peter Vos is 23 augustus de presentator.

De trainingen vinden net als de afgelopen twee jaar plaats in de loods van de Coevorder Havenvereniging. Tussen de opgeslagen boten hebben de meiden inmiddels de eerste oefenavond gevolgd. 'Wij zijn het bestuur van de havenvereniging ontzettend dankbaar dat we ook dit jaar wekelijks hun ruimte mogen gebruiken', zegt Joyce Pietrzak, die samen met Helga van der Heide en Lennard Bos het HandelsMISSie-bestuur vormt.

Vorig jaar werd Caylee Centen bekroond tot HandelsMISS; zij vertegenwoordigde Hema Coevorden.

De tiende Coevorder HandelsMISSie trapt donderdag 23 augustus de nieuwe editie van Horecadagen Coevorden af.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.