dossiers
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Het jaar 2018 in de gemeente Coevorden.
Coevorden

Theater Hofpoort presenteert voorstellingen in nieuw seizoen

Geplaatst op dinsdag 15 mei 2018 16:52
  • Presentatie Theater Hofpoort. © Gertjan Keen

  • Mart Hillen. © Rudi Huisman

  • Martijn Kardol. © Rudi Huisman

  • Saskia Kluwen. © Rudi Huisman

  • Presentatie Theater Hofpoort. © Gertjan Keen

  • Presentatie Theater Hofpoort. © Gertjan Keen

  • Presentatie Theater Hofpoort. © Gertjan Keen

  • Presentatie Theater Hofpoort. © Gertjan Keen

  • Presentatie Theater Hofpoort. © Gertjan Keen

pinterestmail

Coevorden - Theater Hofpoort gaf maandagavond een presentatie voor vrienden, vrijwilligers, adverteerders en genodigden van hetgeen komend jaar in het theater is te doen Het is een breed scala. Vanaf aankomend week wordt het magazine 'Open doek' verspreid.

De cabaretiers Martijn Kardol en Fabian Franciscus gaven een voorproefje van hun programma's in het kader van 'De Uitdaging': een serie van drie cabaretvoorstellingen. Ook fingerstyle-gitarist Mart Hillen was er, die in oktober 'Buiten de poort' gaat in de synagoge. Verder waren er filmpjes te zien van onder andere Helligen Hendrik en Paul de Munnik.

Al eerder werd een Hofpoort-speld uitgereikt aan toenmalig theaterdirecteur Jan Kroesen van De Voorveghter in Hardenberg. Dit maal viel de eer te beurt aan Rob Buschman. Hij neemt jaarlijks de vormgeving van het theatermagazine voor zijn rekening.

Enkele namen uit het programma

De eerste exemplaren van 'Open doek' werden door voorzitter Hans van den Berg van Stichting Cultuurpodium Coevorden uitgereikt aan Anja Jacobs, Marcel Mink en Piet en Netty Moons, al jarenlang vriend van het theater. Theaterdirecteur en programmeur Saskia Kluwen praatte het programma op luchtige wijze aan elkaar. De aanwezigen genoten van het programma en waren onder de indruk van hetgeen het theater komend seizoen te bieden heeft.

Enkele namen uit het programma zijn Tangarine, Tim Knol, Martijn Koning, Andy & Melisa, het Coevorder Mannenkoor en Jazzuzzy, Piepschuim, Paul de Munnik, Lenny Kuhr, Vuile Huichelaar, Barrelhouse, Vincent Bijlo, Joke Bruijs, Maartje en Kine, Marc de Hond, Tribute to the Everly Brothers en André Manuel. Ook is er een boekenbrunch met Dahl. Toneelgroep Het Volk komt weer met kwaliteitstoneel.

Daarnaast zijn er vele kindervoorstellingen en verrassende concerten en optredens, zodat er voor alle leeftijdsgroepen -ook jongeren- volop keuze is. Het nieuwe programma komt binnenkort online.

Meer informatie: www.theaterhofpoort.nl

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.