dossiers
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
Lees in dit dossier de berichtgeving over de komst van asielzoekers naar...
Zwembad Zweeloo
Coevorden

Horecadagen start voorverkoop

Geplaatst op woensdag 11 juli 2018 08:09
  • Broadway. © Eigen foto

pinterestmail

Coevorden - In aansluiting op de Early Birdactie tot en met woensdag 11 juli start Horecadagen Coevorden met de voorverkoop. De Horecadagen zijn dit jaar van donderdag 23 tot en met zaterdag 26 augustus.

Een passe-partout voor de vrijdag- en zaterdagavond inclusief vijf consumptiemunten is alleen vandaag nog in het kader van de Early Birdactie te koop bij hotel-restaurant Talens.

De entree voor de HandelsMISSie op donderdag 23 augustus is gratis, wel kunnen viparrangementen worden geboekt. Voor Pump it Up op vrijdag 24 augustus (met dj Gerard Ekdom, Moombahteam en dj Jean) kost een kaart in de voorverkoop 10 euro. Op zaterdag 25 augustus is het motto OERgezellig (met Broadway). Daarvoor geldt een prijs van 7,50 euro in de voorverkoop. Voor beide avonden is een passe-partout te koop voor 12,50 euro.

Voorverkoopadressen

De voorverkoopadressen zijn hotel-restaurant Talens, Sallandsestraat 51; Music & More, Friesestraat 50; Tankstation Firezone, Parallelweg 39; ReadShop, Friesestraat 26; Coop Oldengarm, Rembrandtlaan 16.

Er zijn maar een beperkt aantal passe-partout tickets beschikbaar en die zijn alleen te koop tijdens de voorverkoop.

Voor meer informatie: www.horecadagencoevorden.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.