...
dossiers
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
De herinrichtingsplannen van het stationsgebied en de singels. De planne...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
Sinds 2009 wordt in Coevorden jaarlijks de Coevorder HandelsMISSie gehou...
...
...
Coevorden

Huisartsen en poliklinieken Coevorden verhuizen volgende week

Geplaatst op donderdag 12 juli 2018 16:27
  • Het voormalig waterschapsgebouw in Coevorden. © Herman Woltersom

mail

Coevorden - Het oostelijke deel van het centrum van Coevorden staat volgende week grotendeels in het teken van de verhuizing van de huisartsen en de poliklinieken van de Saxenburgh Groep van het Aleida Kramergebouw naar het nieuwe gezondheidscentrum De Veltstroom in het voormalig Waterschapsgebouw aan de Burg Feithsingel.

Vanwege de verhuizing zijn de poliklieken in Coevorden in de week van 16 tot 20 juli gesloten. Patiënten hebben bericht ontvangen dat zij in die week voor hun afspraak in het ziekenhuis in Hardenberg terecht kunnen.

De verhuizing van de poliklinieken radiologie, orthopedie en oogheelkunde nemen meer tijd in beslag. Daarom zijn deze poliklinieken gesloten van 9 tot 27 juli. Ook hiervoor kunnen patiënten in Hardenberg terecht. De polikliniek oogheelkunde blijft voorlopig in het Aleida Kramergebouw.

Waarneming huisartsen

Maandag 16 en dinsdag 17 juli verhuizen de huisartsenpraktijken Harwig, Hermans en Jurat. Voor spoedzaken neemt huisartsenprakijk Meander waar. Donderdag 19 en vrijdag 20 juli verhuist huisartsenprakijk Meander. De andere praktijken nemen dan voor spoedzaken waar.

In het nieuwe gezondheidscentrum komen naast de huisartsen en poliklinieken ook het laboratorium, de praktijk voor Oefentherapie Cesar Natasja Tijhuis en Diëtistenprakijk van Asselt. Medio november verhuist ook de Singelapotheek naar het nieuwe gezondheidscentrum.

Samenwerken onder één dak

De samenwerkende praktijken in De Veltstroom willen de gezondheid in de regio verbeteren zodat inwoners langer leven en meer kwaliteit van leven ervaren. Dat doen zij door het traditionele onderscheid tussen huisartsen en medische specialisten te doorbreken en anders te gaan samenwerken onder één dak.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...