dossiers
De herinrichtingsplannen van het stationsgebied en de singels. De planne...
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Coevorden

SamenLoop voor Hoop houdt informatieavond

Geplaatst op maandag 27 augustus 2018 19:35
  • Willeke Scholten, geflankeerd door Karel Grooten en Karin Derksen van Teamwerving. © Esselien de Groot Taaltotaal

pinterestmail

Coevorden - Nog een maand en dan kleurt Coevorden paars. Op zaterdag 29 en zondag 30 september vindt namelijk de SamenLoop voor Hoop plaats op de Weeshuisweide. Meer dan 625 personen hebben zich al aangemeld voor de wandelestafette van 24 uur. Meer deelnemers zijn nog altijd welkom.

Wie zich al heeft aangemeld of nog wil aanmelden kan dinsdag 28 augustus in De Nieuwe Veste een informatieavond bezoeken. Deze begint om 19.30 uur voor nieuwe teams en andere geïnteresseerden en gaat om 20.00 uur verder voor andere belangstellenden.

Tijdens de bijeenkomst worden het laatste nieuws gedeeld en kunnen de aanwezigen uitwisselen. Aanmelden voor deelname aan het evenement kan via teamwervingslvhcoevorden@gmail.com.

De SamenLoop voor Hoop Coevorden wordt georganiseerd door vrijwilligers, zij kunnen nog best wat hulp gebruiken. Hiervoor zijn aanmeldingen welkom op coevorden@samenloopvoorhoop.nl.

Meer informatie staat op www.samenloopvoorhoop.nl/coevorden

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.