dossiers
Brede School Som opent in 2014 zijn deuren openen en biedt onderdak aan ...
De Ganzenmarkt in Coevorden behoort al vijftig jaar lang tot een vast ja...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
De gemeente heeft inmiddels reeds enkele vergunningen afgegeven voor zon...
Coevorden

Tijdelijke fietsenstalling bij station is vanaf volgende week in gebruik

Geplaatst op maandag 10 september 2018 18:12
  • © NDC / Michiel Kolle

pinterestmail

Coevorden - Trein- en busreizigers die hun fiets op het station in Coevorden parkeren, kunnen de fiets vanaf volgende week in een tijdelijke fietsenstalling plaatsen. Dit heeft te maken met de werkzaamheden voor de realisering van het nieuwe stationsgebied.

De huidige fietsenstalling krijgt een nieuwe plek. Daarvoor is het wel nodig dat alle fietsen eruit zijn, zodat de stalling verplaatst kan worden.

Momenteel worden alle geparkeerde fietsen op het station door medewerkers van ProRail voorzien van een flyer met informatie over de tijdelijke stalling.

'Weesfietsen'

Er staan fietsen, die nooit uit de stalling worden gehaald, de zogenaamde weesfietsen. De gemeente Coevorden gaat deze week hierop controleren door stickers op alle fietsen te plakken. Staan deze fietsen op maandag 17 september nog steeds op dezelfde plek op het station, dan haalt Ben Kwijt de fietsen op in opdracht van de gemeente Coevorden. De fietsen worden in het stationsgebouw gezet en kunnen op afspraak door de eigenaren op vertoon van een sleutel van het slot of een ander bewijsmiddel worden afgehaald.

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.