dossiers
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
De herinrichtingsplannen van het stationsgebied en de singels. De planne...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
De Ganzenmarkt in Coevorden behoort al vijftig jaar lang tot een vast ja...
Coevorden

Voedselbank houdt inzamelingsactie bij supermarkten

Geplaatst op donderdag 11 oktober 2018 09:02
  • Vrijwilligers van Voedselbank Coevorden. © Herman Woltersom

pinterestmail

Coevorden - Vrijwilligers van Voedselbank Zuidoost-Drenthe afdeling Coevorden houden zaterdag 13 oktober bij supermarkten in Dalen, Sleen, Oosterhesselen, Schoonoord en Zweeloo-Aalden een inzamelingsactie.

Zij hielden eind mei al een geslaagde inzameling bij de supermarkten in Coevorden en ze hopen dat het zaterdag weer een succes wordt. Een aanvulling is volgens de voedselbank meer dan nodig omdat de voorraad begint op te raken. De noodzakelijke voorraden worden wel door het centraal magazijn aangevuld, maar lokale inzamelingen blijven nodig.

Bij het uitgiftepunt aan de Linthorst Homanlaan in Coevorden zetten zich 15 vrijwilligers in om eens in de veertien dagen op donderdagmiddag levensmiddelenpakketten te verstrekken.

Bezoekers aan de supermarkten kunnen 13 oktober tussen 09.30 en 14.30 uur een steentje bijdragen om het voor veel mensen dragelijker te maken door bij de supermarkten iets extra’s te kopen en in te leveren bij de aanwezige vrijwilligers.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.