dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Coevorden

Klaverjassers werpen zich in de strijd om gouden gansje

Geplaatst op donderdag 8 november 2018 15:08
  • Gerry Koel, winnaar in 2017, met voorzitter Henri van Ringen van de Ganzenmarkt. © Gienus Meijerink

pinterestmail

Coevorden - Na het succes van voorgaande jaren is er weer een klaverjastoernooi in het teken van Ganzenmarkt in de kantine van voetbalvereniging Germanicus. Het toernooi wordt gehouden op vrijdag 9 november.

Na jarenlange afwezigheid van het toernooi werd enkele jaren geleden de draad opgepakt en inmiddels is het nu alweer de vijfde editie van het gezellige toernooi.

Het startsein voor het toernooi klinkt om 19.30 uur. Vorig jaar deden bijna zestig personen mee aan het toernooi en daarmee was het zo goed als vol in de kantine. Er wordt gestreden om een gouden gansje en diverse vleesprijzen dankzij slagerij Hellinga. Gerry Koel won vorig jaar het gouden gansje na een spannende strijd.

De organisatie rekent wederom op een grote deelname aan het toernooi. Het is dan ook aan te raden vroegtijdig in te schrijven. Dat kan telefonisch bij Herman Eulink, 06-41254037 en bij Gienus Meijerink, 0524-524530. Zij kunnen ook aanvullende informatie verstrekken. Inschrijven op de toernooiavond kan vanaf 19.00 uur. Het inschrijfgeld is 4 euro.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers