dossiers
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Het jaar 2018 in de gemeente Coevorden.
Coevorden

Nieuwe cursus: 'Meer vrijwilligers in kortere tijd'

Geplaatst op maandag 12 november 2018 14:58
  • © Pixabay

pinterestmail

Coevorden - Altijd al willen weten hoe je in korte tijd meer vrijwilligers kan werven? Doe dan mee aan de cursus 'Meer vrijwilligers in kortere tijd' van Steunpunt Vrijwilligerswerk van Maatschappelijk Welzijn Coevorden en SportDrenthe.

Belangstellenden kunnen donderdag 22 november een informatieavond bezoeken.

Veel (sport)verenigingen en stichtingen kampen met een tekort aan vrijwilligers. De avond is bedoeld voor stichtingen en (sport)verenigingen uit de gemeente Coevorden en vindt plaats van 19.30 uur tot 21.00 uur. Locatie wordt nader bekend gemaakt.

Persoonsgericht

De cursus ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ is gebaseerd op een persoonsgerichte werving van vrijwilligers. Deze werkwijze heeft in de praktijk keer op keer geleid tot succesvolle resultaten zoals vergroting van de vrijwilligerspool en invulling van bestuursfuncties. Inmiddels hebben ruim 1100 verenigingen in heel Nederland de methode met succes toegepast

Interesse?

Eerst is er een vrijblijvende informatieavond over deze cursus. Stichtingen en verenigingen kunnen zich bij interesse dan ook direct inschrijven. Aanmelden voor de avond kan tot en met 15 november. Stuur een e-mail naar: steunpuntvrijwilligerswerk@mwcoevorden.nl en vermeld daarbij namens welke club en met hoeveel personen deelname gewenst is. Mail naar dit emailadres voor meer informatie, of bel met 085-2735256.

Meer informatie over de cursus: www.meerinkorteretijd.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.