dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Coevorden

Lukas Koops signeert bij The Read Shop

Geplaatst op vrijdag 14 december 2018 18:08
  • Lukas Koops - Villa Thrianta. © Uitgeverij Het Nieuwe Kanaal

pinterestmail

Coevorden - Auteur Lukas Koops is zaterdag 15 december te gast bij The Read Shop in Coevorden. In de winkel in de Friesestraat signeert hij tussen 14.00 en 15.00 uur zijn nieuwe boek 'Villa Thrianta' en wordt hij geïnterviewd.

‘Villa Thrianta’ is een onthullende roman over de gang van zaken bij een regionale omroep. Onderwerpen als machtsmisbruik, cultureel snobisme, regionale jounalistiek en seks op de platenzolder komen aan bod.

Interview

Auteur en journalist Wouter Bessels, onder andere werkzaam voor Coevorden huis aan huis van NDC Mediagroep, ondervraagt Lukas Koops vanaf 14.30 uur over het ontstaan van ‘Villa Thrianta’, zijn leven en eerder werk.

De in Grolloo woonachtige Koops was 23 jaar werkzaam bij RTV Drenthe, schreef eerder biografieën over Relus ter Beek en Gerard Nijenhuis, was leraar Frans in Emmen en was bestuurslid van de Drentse Schrieverskring en ’t Huus van de Taol.

The Read Shop is gevestigd aan de Friesestraat 26. De toegang is gratis.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.