dossiers
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Het jaar 2018 in de gemeente Coevorden.
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
Coevorden

Kasteeltruckers schenken 850 euro aan Wensambulance

Geplaatst op zondag 9 december 2018 00:33
  • Cheque Wensambulance. © Herman Woltersom

  • Cheque Wensambulance. © Herman Woltersom

  • Cheque Wensambulance. © Herman Woltersom

  • Cheque Wensambulance. © Herman Woltersom

pinterestmail

Coevorden - Tijdens de tweejaarlijkse Truckers-Transportdag op zaterdag 1 september is maar liefst 850 euro ingezameld voor de Wensambulance.

Juanita van Rijswijk namens het Banen en Opleidingsplein, Dinie Nevels namens de organisatie, Jelle Brands namens de Chauffeurs en Marianne Knol namens de NAM overhandigde de gift aan Chauffeur Jaap van Wensambulance.

Het geld is ingezameld dankzij het organiseren van een verloting, inzamelen van geld bij de chauffeurs, een ton bij de uitgaan voor een vrije gift en een bijdrage van de deelnemende bedrijven aan het Banen en Opleidingsplein

Stichting Ambiance Noord-Nederland (SANN) is mede afhankelijk van giften als deze en was dan ook blij verrast met dit mooie bedrag. SANN wil ernstig zieke mensen met een beperkte levensverwachting helpen om een laatste wens in vervulling te laten gaan. In 2009 is de stichting door vrijwilligers die onder andere werkzaam zijn in de zorg opgericht.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.