dossiers
Brede School Som opent in 2014 zijn deuren openen en biedt onderdak aan ...
De Ganzenmarkt in Coevorden behoort al vijftig jaar lang tot een vast ja...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
De gemeente heeft inmiddels reeds enkele vergunningen afgegeven voor zon...
Coevorden

T-Spoon in Stadscafé Rembrandt

Geplaatst op dinsdag 18 oktober 2011 08:44
  • © Eigen foto

pinterestmail

Coevorden - Stadscafé Rembrandt heeft lak aan de huidige weersomstandigheden. Terwijl het buiten flink herfst is, houdt Rembrandt zaterdag 22 oktober een Tropical Night. ‘En als we een tropische avond organiseren, doen we dat ook goed’, vertelt Eddy Wagenvoord.

‘We hebben niet alleen de sexy Corona dames uitgenodigd die allerlei leuke giveaways uitdelen, maar ook een optreden van T-Spoon. Anno 2011 bestaat T-Spoon uit Raw Jawz & Blondi. Wagenvoord verwacht veel van het optreden. De grootste hits van T-Spoon uit de jaren negentig herleven, zoals ‘Smiling’, ‘Summer Love’ en natuurlijk ‘Sex on the Beach’. Dat belooft wat voor het publiek van het Stadscafé Rembrandt. 'We horen er al veel mensen over praten, dus dat gaat vast weer een beregezellige avond worden’, lacht Wagenvoord. Hij heeft nog een mededelingen voor het uitgaanspubliek. ‘Wie naar binnen wil, moet minimaal 16 jaar oud zijn. Tussen 22.00 en 24.00 uur is de entree gratis en op Hyves kun jij je vrienden alvast laten weten dat je er de 22e oktober ook bij bent.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.