dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Coevorden

De Swaneburg Gasloos staat alweer op de agenda

Geplaatst op maandag 11 februari 2019 16:58
  • Warmtecollectoren in De Swaneburg. © Eigen foto / De Swaneburg

pinterestmail

Coevorden - Werd twee weken een besluit over het project De Swaneburg Gasloos uitgesteld na een voorstel van BBC2014, ondersteund door de VVD, het onderwerp staat weer op de agenda van de commissievergadering van dinsdag 12 februari.

BBC2014 heeft waardering voor de inspanningen van het bestuur van De Swaneburg, maar wil -zeker gezien het bedrag- een haalbaarheidsonderzoek. Het gaat om een krediet van 5 ton en een gemeentelijke lening. „Wij willen een goede afweging kunnen maken. Het gaat hier wel om een half miljoen. Sommige dossiers verdienen nu eenmaal meer aandacht", zegt BBC2014.

Bestuursvoorzitter Anton Beekman van De Swaneburg is benieuwd. „Wij waren natuurlijk niet blij met het uitstel. Na de raadsvergadering heb ik nog wel met BBC2014 en de VVD gesproken. Aan de ene kant spreken zij waardering en vertrouwen uit, maar dat blijkt niet uit het besluit. Er zit heel veel werk in het project en we zijn allemaal vrijwilligers.”

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.