dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Regio

Actiecomité Klijndijk vreest extra drukte

Geplaatst op donderdag 13 februari 2014 15:45
  • Aansluiting Klijndijk N34 © Google Maps

pinterestmail

Klijndijk - De provincie Drenthe wil van de N34 een ‘volwaardige stroomweg' maken. Dit betekent dat de aansluitingen op deze provinciale weg ongelijkvloers zullen worden gemaakt. Een van deze ongelijkvloerse aansluitingen is bij Klijndijk.

Actiecomité Klijndijk

Actiecomité Klijndijk heeft met een brief aan de Staten laten weten dat zij bezorgd is over de extra verkeersdrukte in het dorp als gevolg van de nieuwe aansluiting. Zij stellen een ongelijkvloerse ontsluiting bij Emmen-Noord voor. De brief van Actiecomité Klijndijk is besproken in de vergadering van de commissie Omgevingsbeleid op 12 februari. Voorafgaand aan de behandeling heeft dhr. Blokzijl namens Actiecomité Klijndijk gebruik gemaakt van het spreekrecht.

Gesprek

De Statencommissie stelde de gedeputeerde kritische vragen over de plannen rondom de nieuwe aansluiting. Gedeputeerde Henk Brink heeft toegezegd om in gesprek te gaan met de bewoners van Klijndijk om te kijken wat de beste oplossing is. De uitkomsten van het gesprek zal Brink terugkoppelen aan de commissie.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.