dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Regio

Bijeenkomst over N34 bij Klijndijk uitgesteld

Geplaatst op donderdag 20 maart 2014 18:10
  • Aansluiting Klijndijk N34 © Google Maps

pinterestmail

Klijndijk / regio - De inloopbijeenkomst die op dinsdag 25 maart bij restaurant Thijs & Aafke in Klijndijk zou worden gehouden over de nieuwe aansluiting op de N34 bij Odoorn en Klijndijk wordt uitgesteld tot medio april.

De bijeenkomst wordt opgeschort, omdat provincie en gemeente stellen dat er te weinig tijd is om de argumenten vanuit de projectgroep, de omgeving en de gemeentelijke en provinciale politiek mee te wegen in de besluitvorming.

Second opinion

Er wordt nu een second opinion uitgevoerd naar de uitgangspunten en argumentatie die ten grondslag liggen aan de keuze voor een aansluiting bij de Slenerweg o.a. ten opzichte van Emmen-Noord. Aansluitend aan de bijeenkomst wordt in april een definitief besluit genomen over de aansluiting op de N34 bij Odoorn en Klijndijk.

Informatie is beschikbaar op de website van de provincie Drenthe, dorpsbelang Klijndijk (www.klijndijk.info) en dorpsbelangen Odoorn (www.dorpsbelangenodoorn.nl).

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.