dossiers
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Het jaar 2018 in de gemeente Coevorden.
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
Regio

Jannes en de Lawineboys op midzomernachtfestival

Geplaatst op zondag 3 juni 2012 14:28
mail

Veenoord/Nieuw-Amsterdam - In het tweelingdorp wordt op 15 juni voor de 26e keer het midzomernachtfestival gehouden. Op het podium staan Jannes, de Lawineboys, René Becker, Lesley Williams en Papa di Grazzi.

Overdag is er een grote markt over de hele 'veurstreek'. Tijdens het middagprogramma geven de plaatselijke 'Noaberzangers' de geweldige klanken van hun shanty-liederen ten gehore brengen. Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de kermis niet. Het avondprogramma begint omstreeks 20.00 uur en er zal net als voorgaande jaren een keur van artiesten de avond gaan vullen. Als allround superband is aanwezig Papa di Grazzi. Rene Becker zorgt voor vrolijke meezingers. Lesley Williams zorgt als Hazes-imitator voor een EK-tintje. De Lawineboys gaan ongetwijfeld hun grote hit 'Wij willen sex met die kale' zingen en als klapstuk van de avond gaat Jannes het festival in stijl afsluiten.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.