dossiers
Brede School Som opent in 2014 zijn deuren openen en biedt onderdak aan ...
De Ganzenmarkt in Coevorden behoort al vijftig jaar lang tot een vast ja...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
De gemeente heeft inmiddels reeds enkele vergunningen afgegeven voor zon...
Regio

Tuin krijgt opknapbeurt

Geplaatst op donderdag 26 november 2015 08:24
  • Opknapbeurt tuin © Esselien de Groot

pinterestmail

Dalen - De Christian Pol Foundation uit Dalerveen zet zich in om kinderen met een levensbedreigende ziekte en/of hun gezin te ondersteunen.

Deze ondersteuning wordt mogelijk gemaakt door diverse donaties, acties en schenkingen. Daarnaast werken vele bedrijven belangeloos mee bij de uitvoering van activiteiten.

Tuin

Afgelopen zaterdag knapten de leden van de Lionsclub Coevorden en de bedrijven Curatio uit Dalen en Mulder Groenvoorziening uit Dalerveen samen met de Christian Pol Foundation een hele tuin op. Het gezin Van den Brand was hier door de ziekte van dochter Pien onvoldoende aan toegekomen. Pien is 11 jaar en wordt sinds anderhalf jaar behandeld voor botkanker. Onlangs werd bekend dat Pien niet meer beter wordt.

Er is deze ochtend veel werk verzet. Alle deelnemers kijken tevreden terug. `Het is mooi om een gezin letterlijk een hand toe te kunnen steken. De ouders praktisch te ontlasten en er daardoor aan bij te dragen, dat het gezin tijd voor elkaar heeft. Tijd die dit gezin zo nodig heeft om de tijd die rest tot een mooie herinnering en warme tijd te maken. Dat is prachtig om te doen', aldus de deelnemers.

De Lionsclub heeft dit jaar de Christian Pol Foundation uitgekozen als goed doel.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.