dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Regio

Klijndijk buigt zich over nieuwe aansluiting N34

Geplaatst op zaterdag 10 september 2016 13:05
  • Sfeerimpressie aansluiting N34 Klijndijk met parallelweg. © Provincie Drenthe

  • Sfeerimpressie aansluiting N34 Klijndijk met parallelweg. © Provincie Drenthe

  • N34 - Slenerweg. © Google Maps

pinterestmail

Klijndijk - Inwoners van Klijndijk en andere belangstellenden kunnen woensdag 14 september hun blik werpen op het ontwerp en de planning voor de nieuwe aansluiting op de N34 bij Klijndijk.

Medewerkers van de provincie en de gemeente Borger-Odoorn zijn aanwezig om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

De provincie Drenthe is bezig om alle aansluitingen op de N34 ongelijkvloers aan te leggen. Na diverse onderzoeken en gesprekken met gemeente Borger-Odoorn en andere betrokkenen heeft de provincie Drenthe op 23 juni 2015 besloten om een nieuwe ongelijkvloerse N34-aansluiting aan te leggen ter hoogte van de Slenerweg bij Klijndijk.

Daarnaast wordt vanaf de aansluiting Odoorn-Noord de parallelweg verbreed en voorzien van een fietspad tot aan de nieuwe aansluiting Exloo.

De provincie publiceert informatie over het project op www.provincie.drenthe.nl/n34. Ook zijn hier het voorontwerp bestemmingsplan en informatie over grondaankoop te vinden.

De inloopbijeenkomst is van 16.00 tot 20.00 uur en vindt plaats bij restaurant Thijs en Aafke, Hoofdweg 41, 7871 TC in Klijndijk.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.