dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Regio

Dorpsbelangen praat Dalenaren bij over snel internet, dorpsvisie en schoolplein

Geplaatst op maandag 27 maart 2017 16:08
  • Voorbereidingen Dorpsvisie © Marije Ribbink

  • Voorbereidingen Dorpsvisie. © Marije Ribbink

  • Voorbereidingen Dorpsvisie © Marije Ribbink

pinterestmail

Dalen - Inwoners van Dalen worden dinsdag 28 maart bijgepraat over drie projecten in het dorp tijdens de ledenvergadering van Dorpsbelangen Dalen: Breedbandinternet, de dorpsvisie en het schoolplein van de BWB-school dat volledig op de schop gaat.

Glasvezel in Dalen bevindt zich in verregaande fase. Tijdens de vergadering worden Dalenaren geïnformeerd over de voors-en-tegens van breedband.

De Dorpsvisie bevindt zich inmiddels in een vergevorderd stadium. Onlangs is een enquête gehouden onder de bewoners van Dalen en dat heeft interessante resultaten opgeleverd. Tijdens de vergadering worden de resultaten van de enquête toegelicht en verteld wat met die uitkomsten wordt gedaan. Aanwezigen kunnen daarbij ideeën aandragen.

DOEplein

Het schoolplein van de BWB school gaat volledig op de schop. De plannen zijn klaar en de financiën zijn nagenoeg rond. Tijdens de vergadering worden de plannen getoond en door een deskundige van uitleg voorzien.

De vergadering in zaal Cornelis begint om 20.00 uur. Belangstellenden uit Dalen zijn van harte welkom.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.