dossiers
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Het jaar 2018 in de gemeente Coevorden.
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
Regio

SamenLoop voor Hoop Zweeloo houdt kick-off

Geplaatst op woensdag 10 mei 2017 08:35
  • Vrijwilligers van de organisatie in de stand tijdens de fair Leef! in Zweeloo © Eigen foto

pinterestmail

Aalden / Zweeloo - In Oud-Aalden vindt zaterdag 7 en zondag 8 oktober een uniek evenement plaats: de SamenLoop voor Hoop van KWF Kankerbestrijding. Er is op woensdag 17 mei vanaf 19.00 uur in 't Hoes van Hol-An een kick-off.

Tijdens de kick-off wordt de organisatie voorgesteld. Iedereen is van harte welkom.

Een etmaal lang gaan inwoners van de voormalige gemeente Zweeloo de strijd aan tegen kanker. Teams wandelen, rennen, hinkelen of kruipen over de bink in Oud Aalden. Onlangs zegden Stephen Rutgers en Martin de Ruiter, longartsen van de Treant Zorggroep steun toe om van de SamenLoop een succes te maken.

Het succes van de SamenLoop voor Hoop Zweeloo staat of valt natuurlijk met de deelname van voldoende teams. De teams bestaan uit tien tot vijftien personen. Elke deelnemer zamelt voorafgaand aan het evenement zoveel mogelijk geld in. De estafette is geen wedstrijd. Niet alleen deelnemers zijn belangrijk, ook vrijwilligers zijn van belang. Met name voor teamwerving en sponsoring worden nog extra mensen gezocht.

Meer informatie staat op website van SamenLoop voor Hoop en op Facebook.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.