dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Regio

Samenbreed gaat op pad

Geplaatst op vrijdag 16 juni 2017 09:18
  • Wethouder Jan Zwiers en voorzitter Jos Govaarts van Samenbreed bezoeken het echtpaar Mogesomp © Esselien de Groot Taaltotaal

  • Wethouder Jan Zwiers en voorzitter Jos Govaarts van Samenbreed bezoeken het echtpaar Mogesomp © Esselien de Groot Taaltotaal

pinterestmail

Aalden / Zweeloo - Vrijwilligers van Samenbreed, het lokale initiatief voor glasvezel in Zweeloo en omliggende dorpen, gingen donderdagavond op pad voor een huis-aan-huisactie. Zij werden daarbij vergezeld door wethouder Jan Zwiers.

Doel van de actie is om 75% procent van alle huishoudens in de voormalige gemeente Zweeloo mee te krijgen. De wijzer bleef steken op zo'n 60 procent. Daarom worden de mensen nu actief benaderd om hen over de streep te trekken en mee te doen om straks op een eigen sneller glasvezelnet gebruik te maken van telefoon, internet en/of televisie.

Gisteravond bezochten Jan Zwiers en voorzitter Jos Govaarts van Samenbreed onder meer het echtpaar Mogesomp in Aalden. De echtelieden sluiten zich graag aan bij het initiatief. Zij vinden aanleg van een glasvezelnet belangrijk met het oog op de de toekomst. Onder alle nieuwe aanmeldingen wordt een vlucht in een zweefvliegtuig verloot.

Aanstaande dinsdagavond is er een bijeenkomst voor alle initiatieven betreffende glasvezel in de gemeente Coevorden. Bekeken wordt wat de huidige situatie is en waar kan worden samengewerkt om tot een nog beter resultaat te komen.

Samenbreed is te vinden op Facebook.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.