dossiers
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Het jaar 2018 in de gemeente Coevorden.
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
Regio

Camping Drentsheerlijk beloond met Zoover Gold Award

Geplaatst op woensdag 10 januari 2018 21:10
  • Aan het begin van het 10e jaar van camping Drentsheerlijk ontvangen Winnifred en Martin, de trotse jubilerende eigenaren, de toekenning van een Zoover Gold Award 2017. © Drentsheerlijk

pinterestmail

Geesbrug – Aan het begin van het 10e jaar van camping Drentsheerlijk ontvangen Winnifred en Martin, de trotse jubilerende eigenaren, de toekenning van een Zoover Gold Award 2017.

Zoals ieder jaar beoordeelt de Nederlandse Zoover organisatie de kwaliteit en de gasttevredenheid van alle campings in Nederland en kent hierop gebaseerd een aantal prijzen toe. De Zoover Gold Award heeft hierbij de hoogste status.

Champagne

'En dat in ons jubileumjaar! We hebben er lang over gedacht of we daar nu iets mee moesten doen of dat dit toch heel gewoon is. Maar 10 jaar camping Drentsheerlijk en dan zo’n mooie prijs van Zoover, en nog wel de Gold Award, dat vraagt in ieder geval om champagne', zegt Winnifred Grootscholten, eigenaar camping Drentsheerlijk.

'Zo’n 10 jaar geleden begonnen wij met ons gezin aan ons eigen Drentse avontuur, komende vanuit de drukke Randstad en dan in het mooie Drentse land met z’n allen een minicamping runnen. Geen moment spijt of heimwee en ik raad het iedereen aan. Kijk verder dan je neus lang is en ontdek Nederland en vooral: ontdek Drenthe', zegt Martin Meerman mede-eigenaar en echtgenoot van Winnifred.

Minicamping Drentsheerlijk is een zeer ruim opgezette, parkachtige camping in Geesbrug voor jonge gezinnen en actieve ouderen. Omgeven door de prachtige natuur van Drenthe en met vele wandel- en fietsroutes is dit dé ideale plek om ontspannen vakantie te vieren in eigen land. Nederland en met name Drenthe is zoveel mooier en heeft zoveel meer te bieden dan de meeste Nederlanders denken. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.