dossiers
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
De herinrichtingsplannen van het stationsgebied en de singels. De planne...
De Ganzenmarkt in Coevorden behoort al vijftig jaar lang tot een vast ja...
In de vroege ochtend van donderdag 30 juni wordt de woning van Koert Eld...
Regio

Politie ontvangt ongeveer tachtig tips over kofferbakmoord

Geplaatst op maandag 12 februari 2018 15:22
Laatste wijziging: 12 februari 2018 16:35
  • Kofferbakmoord Stieltjeskanaal © Opsporing Verzocht

pinterestmail

Stieltjeskanaal / Klazienaveen - De tips over de moord op Ralf Meinema uit Klazienaveen stromen binnen bij de politie. Via de eigen website, social media en de uitzending van Opsporing Verzocht kwamen al zo’n 80 tips binnen. Alles wordt momenteel uitgezocht, laat de politie weten.

De politie besteedde dinsdag 4 april 2017 in het programma Opsporing Verzocht aandacht aan deze zaak. Dit leverde in totaal vier tips op. Dinsdag 6 februari 2018 werd in het programma opnieuw aandacht gevraagd voor de gewelddadige dood van Ralf Meinema. Dit keer kwamen er elf tips binnen.

Hulp publiek 

Het onderzoeksteam heeft al wat puzzelstukjes verzameld, maar heeft nog geen compleet beeld van wat er is gebeurd. Zo heeft de politie bijvoorbeeld nog geen duidelijkheid over een motief voor de dood van Ralf Meinema. Sinds 5 februari 2018 kan het publiek via het dossier politie.nl/kofferbakmoord scenario's aanleveren. 

Er is een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Op vrijdagochtend 31 maart 2017 werd rond kwart voor zes langs het Stieltjeskanaal tussen Zandpol en Coevorden het levenloze lichaam van de toen 31-jarige Ralf Meinema gevonden. Hij werd aangetroffen in de kofferbak van zijn Mercedes 300 SE. De auto hing half in het water. Meinema bleek door een misdrijf om het leven te zijn gebracht. De politie gaat er van uit dat het slachtoffer op een andere locatie om het leven is gebracht dan de plaats van aantreffen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.