dossiers
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Het jaar 2018 in de gemeente Coevorden.
Regio

Zuidenveld houdt informatieavond

Geplaatst op zondag 18 februari 2018 10:03
  • Bekendmaking thema Zuidenveld Dalen © Esselien de Groot Taaltotaal

pinterestmail

Dalen - De organisatie van het Zuidenveld in Dalen houdt donderdag 22 februari een informatiebijeenkomst. Iedereen die meer wil weten over de stand van zaken, zoals over de straat-, wagen- en boogversiering en over het programma, is van harte welkom.

De bijeenkomst in restaurant Cornelis begint om 20.00 uur.

Miss Zuidenveldverkiezing

Dalen staat van 12 tot en met 15 juli in het teken van Zuidenveld. Duizenden bezoekers kunnen tijdens dit evenement genieten van tientallen activiteiten. Zo is er de optocht op donderdagavond 12 juli, gevolgd door de Miss Zuidenveldverkiezing. Op vrijdag 13 juli zijn er activiteiten voor peuters en basisscholieren en wordt vrijdagavond 13 juli Pearl Village van Weijdepop gehouden.

Op zaterdag 14 juli is er onder andere een Zuidenveldpubquiz en is er ’s avonds feest met de PPM-Band en dj Martijn Biemans.

De zondag start met een anti-katerontbijt, gevolgd door Weijdepop. Er zijn nog veel meer programma-onderdelen die tijdens de informatiebijeenkomst bekend worden gemaakt.

Het voorlopige programma staat op de website www.zuidenveld.com. Ook op Facebook staat meer informatie.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers