dossiers
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Het jaar 2018 in de gemeente Coevorden.
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
Regio

Slachtoffer fatale schietpartij Holtheme is 28-jarige man

Geplaatst op maandag 5 maart 2018 19:00
  • Onderzoek in Holtheme in volle gang. © Van Oost Media

pinterestmail

Holtheme - De politie heeft meer details bekend gemaakt over de fatale schietpartij in Holtheme zondagavond. De identiteit van het slachtoffer is inmiddels vastgesteld.

Volgens de politie gaat het om een 28-jarige man uit Coevorden. Veel meer kan de politie niet kwijt. 'We zitten nog volop in het onderzoek', laat politiewoordvoerder Frank Brouwer weten. 'Het is nog niet duidelijk wat de toedracht van de schietpartijen is. Daarom hoopt de politie dat getuigen zich melden. Dat kan bij de politie, maar ook via Meld Misdaad Anoniem.'

Twee schietpartijen in korte tijd

Zondagavond vond zowel in Holtheme als in Coevorden een schietpartij plaats. Het politiebureau werd rond 18.00 uur onder vuur genomen door een man die later werd aangehouden. Toen de politie hem inrekende bij het bureau vertelde de verdachte dat er in de buurt van Gramsbergen een schietincident had plaatsgevonden. Agenten vonden na een zoekactie een zwaargewonde man in Holtheme, het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Door de politie is een zogenoemd Team Grootschalige Opsporing (TGO) ingezet. Dit houdt in dat er met man en macht wordt gewerkt aan het onderzoek.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.