dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Regio

Kaartverkoop voor Pearl Village en Zuidenveld is gestart

Geplaatst op Wednesday 13 June 2018 18:02
  • Martijn Biemans. © Persfoto

pinterestmail

Dalen - De kaartverkoop voor Pearl Village Festival (vrijdagavond 13 juli) en het Zuidenveldfestival (zaterdagavond 14 juli) in Dalen is gestart. Hoofdact van Pearl Village Festival is The Partysquad. De dj Martijn Biemans en PPM Band! zorgen voor het feest tijdens het Zuidenveldfestival.

Ook kan iedereen zich aanmelden voor allerlei activiteiten van Zuidenveld: Zuidenveldpubquiz, Copa del Zuidenveld (beachsoccer), de tuinkeuringen en kinderen voor de huisdierenkeuring.

Van 12 tot en met 15 juli is ‘Dalen in z’n element’ want dan wordt het Zuidenveld in Dalen gevierd. Er worden heel veel activiteiten georganiseerd op het festivalterrein ‘De Koekamp’ in het centrum van Dalen.

Kaartverkoop

Leef je bij Pearl Village uit bij de indoormainstage of de nieuwe outdoorstage 'De Huiskamer'. Het volledige programma staat op www.pearlvillage.nl en Facebook. Qmusic-dj Martijn Biemans, afkomstig uit Coevorden, en PPM BAND! zetten de tent zaterdag op z’n kop.

Een kaart voor Pearl Village kost 10 euro en voor het Zuidenveldfestival 15 euro. Een passe partout voor beide avonden kost 20 euro. Kaarten zijn te koop via www.pearlvillage.nl en www.zuidenveld.com. Daarnaast zijn kaarten vanaf half juni te koop bij drogisterij Annico (De Waag 23) en Snackbar Dalen (Hoofdstraat 42) en tijdens het Zuidenveld op het festivalterrein. Alleen pinbetaling is mogelijk.

Aanmelding andere activiteiten

Aanmelden voor andere activiteiten kan via www.zuidenveld.com. Het gaat om de tuinkeuring, huisdierenkeuring (zaterdag 14 juli 10.00-12.00 uur), de Zuidenveldpubquiz (zaterdag 14 juli 15.00-17.00 uur), Copa del Zuidenveld, beachsoccer.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers