...
dossiers
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
De herinrichtingsplannen van het stationsgebied en de singels. De planne...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
Sinds 2009 wordt in Coevorden jaarlijks de Coevorder HandelsMISSie gehou...
...
...
Regio

Smalspoor Museum Erica houdt een natuurwandeling

Geplaatst op zaterdag 16 juni 2018 08:22
  • © Smalspoormuseum Erica

mail

Erica - Het Industrieel Smalspoor Museum Erica houdt in het kader van natuurbeleving op zaterdag 30 juni een treinrit met een wandeling om de Griendtsveenplas in het aangrenzende natuurgebied.

De excursie wordt geleid door boswachter Eric Bloeming van Staatsbosbeheer. Het programma start om 10.30 uur met een treinrit. Onderweg wordt informatie gegeven over het museum en de natuur.

Tijdens de wandeling, van circa een uur, door deze prachtige omgeving  met haar unieke flora en fauna zal men naast de eigen waarnemingen ook veel informatie ontvangen van de boswachter. Na de wandeling gaat de groep met de trein weer terug naar het museum voor een drankje en koek.

Op het museumterrein kan men daarna ook van alles bekijken zoals de locomotievenloods, de turfstrooiselfabriek, de remise maar ook de hal van het museum biedt voldoende om te kijken naar treinen en machines.

Aanmelden kan op 30 juni tussen 10.00 uur en 10.30 bij het Smalspoor Museum of vooraf per mail (info@smalspoorcentrum.nl)

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...