dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Regio

Politie grijpt autodieven in de kraag op Hoofdweg in De Krim

Geplaatst op woensdag 13 juni 2018 09:56
  • De twee gereedschapskoffers die zijn gevonden. © Facebook Politie Hardenberg

pinterestmail

De Krim - Politieagenten reden in de nacht van dinsdag op woensdag over de Hoofdweg in De Krim en zagen een bestelbus rijden in de richting van Coevorden. De bus trok de aandacht van de agenten en plots zagen zij de bestelbus stoppen langs de weg.

De bijrijder rende weg in de richting van een weiland. De agenten liepen achter de verdachte aan. Die koos eieren voor zijn geld en kwam vervolgens teruglopen naar de politieagenten. Zowel de bestuurder als de bijrijder werden aangehouden omdat ze zich niet konden legitimeren. In de bestelbus werden ook diverse inbrekerswerktuigen aangetroffen. Beide verdachten werden aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex te Zwolle en zijn daar ingesloten.

In het voertuig werden diverse goederen aangetroffen die wezen op mogelijke betrokkenheid bij inbraken in voertuigen. In de directe omgeving werden later twee gereedschapskoffers aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren. De bestelbus en de aangetroffen goederen zijn in beslag genomen.

Getuigen

De politie zoekt eventuele getuigen en de eigenaar van de aangetroffen gereedschapskoffers.

Wie iets verdachts gezien of gehoord heeft of wie weet wie de eigenaar is van de gereedschapskoffers kan contact opnemen met de politie via 0900-8844. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.