...
dossiers
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
De herinrichtingsplannen van het stationsgebied en de singels. De planne...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
Sinds 2009 wordt in Coevorden jaarlijks de Coevorder HandelsMISSie gehou...
...
...
Regio

Acht dames strijden om titel Miss Zuidenveld

Geplaatst op woensdag 11 juli 2018 08:49
  • V.l.n.r. Eva Fissering, Jane van Boven, Julia Kisjes, Tess Steenbergen, Indy van den Berg, Roelie Klasens. Op de foto ontbreken Fleur Vording en Ilse Nijenbanning. © Bertine Welink

mail

Dalen - De acht Zuidenveldkernen hebben elk een kandidaat afgevaardigd voor de Miss Zuidenveldverkiezing. De verkiezing van Miss Zuidenveld vindt plaats op donderdagavond 12 juli.

De eerste presentatie van de missen is tijdens de optocht (die om 18.30 uur begint) op de wagens van de Zuidenveldkernen. De tweede ronde is na de opening van het Zuidenveld vanaf 20.00 uur in de festivaltent. Ans Hoiting presenteert de avond.

Kandidaten

Voor Dalen doet Miss Summer Dalen 2017, Julia Kisjes (19), mee. De 21-jarige Ilse Nijenbanning vertegenwoordigt Zweeloo. Eva Fissering (18) uit Noord-Sleen doet mee voor Zuidenveldkern Sleen. De 20-jarige Jane van Boven uit Oosterhesselen komt uit voor haar dorp. Odoorn vaardigt de 61-jarige Roelie Klasens af. Emmen doet mee met de 18-jarige Indy van den Berg uit Nieuw-Weerdinge. Tess Steenbergen (19) uit Coevorden is de kandidaat van Coevorden. Fleur Vording (18) uit Schoonebeek werpt zich in de strijd voor haar dorp.

Zij stellen zich in de aanloop naar Zuidenveld voor op Facebook.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
11 Jul 2018 11:26
Durk Waringa
Dat ziet er gezellig uit. Succes, meiden.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...