dossiers
Brede School Som opent in 2014 zijn deuren openen en biedt onderdak aan ...
De Ganzenmarkt in Coevorden behoort al vijftig jaar lang tot een vast ja...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
De gemeente heeft inmiddels reeds enkele vergunningen afgegeven voor zon...
Regio

Acht dames strijden om titel Miss Zuidenveld

Geplaatst op Wednesday 11 July 2018 08:49
  • V.l.n.r. Eva Fissering, Jane van Boven, Julia Kisjes, Tess Steenbergen, Indy van den Berg, Roelie Klasens. Op de foto ontbreken Fleur Vording en Ilse Nijenbanning. © Bertine Welink

pinterestmail

Dalen - De acht Zuidenveldkernen hebben elk een kandidaat afgevaardigd voor de Miss Zuidenveldverkiezing. De verkiezing van Miss Zuidenveld vindt plaats op donderdagavond 12 juli.

De eerste presentatie van de missen is tijdens de optocht (die om 18.30 uur begint) op de wagens van de Zuidenveldkernen. De tweede ronde is na de opening van het Zuidenveld vanaf 20.00 uur in de festivaltent. Ans Hoiting presenteert de avond.

Kandidaten

Voor Dalen doet Miss Summer Dalen 2017, Julia Kisjes (19), mee. De 21-jarige Ilse Nijenbanning vertegenwoordigt Zweeloo. Eva Fissering (18) uit Noord-Sleen doet mee voor Zuidenveldkern Sleen. De 20-jarige Jane van Boven uit Oosterhesselen komt uit voor haar dorp. Odoorn vaardigt de 61-jarige Roelie Klasens af. Emmen doet mee met de 18-jarige Indy van den Berg uit Nieuw-Weerdinge. Tess Steenbergen (19) uit Coevorden is de kandidaat van Coevorden. Fleur Vording (18) uit Schoonebeek werpt zich in de strijd voor haar dorp.

Zij stellen zich in de aanloop naar Zuidenveld voor op Facebook.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers