...
dossiers
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
De herinrichtingsplannen van het stationsgebied en de singels. De planne...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
Sinds 2009 wordt in Coevorden jaarlijks de Coevorder HandelsMISSie gehou...
...
...
Regio

De Rode Draad: het eerste deel van de wandelroute is klaar

Geplaatst op vrijdag 14 september 2018 09:03
  • Bas Been op één van de kunstbankjes. © Joke Holwarda

mail

Benneveld - Het eerste deel van wandelroute ‘De Rode Draad’ wordt zaterdag 15 september om 10.30 uur officieel geopend aan de Westersteeg in Benneveld. ‘De Rode Draad’ is een wandelroute door de gehele gemeente Coevorden, waarvan het eerste deel nu gereed is.

In de toekomst maakt de route deel uit van het wandelknooppuntennetwerk. De route is gerealiseerd door een groep enthousiastelingen en met medewerking van buurtvereniging De Naobers uit Benneveld, Dorpsbelangen Aalden, Plaatselijk Belang Oosterhesselen, de gemeente Coevorden, Recreatieschap Drenthe, Magisch Drenthe en vele vrijwilligers.

Door samenwerking met lokale ondernemers, plaatselijke organisaties en inwoners wordt de route gerealiseerd. Op de wandelroute staan kunstbankjes en een vogelkijkhut. De route is een initiatief van Stichting Aelder Hooghe Kunsten. Het begrip ‘Coevorden verbindt’ wordt letterlijk ingevuld: de route verbindt alle kernen van de gemeente. Het eerste deel verbindt Aalden, Benneveld en Oosterhesselen. Het project kreeg 10.000 euro tijdens de initiatievenmarkt van de gemeente.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...