dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Regio

Wijkagenten houden wisseling van de wacht

Geplaatst op maandag 17 september 2018 08:51
  • Wijkagenten Jacqueline, Ben, Miriam en Sabrina. © Politie Zuidoost-Drenthe

pinterestmail

Emmen / Coevorden / regio - Een aantal wijkagenten in het basisteam Zuidoost-Drenthe verandert begin oktober van werkplek. Dat meldt de politie.

Ben Uneken, die ruim twaalf en half jaar wijkagent was in de dorpen Nieuw-Amsterdam, Veenoord, Schoonebeek, Zandpol en Ermerveen gaat een nieuwe uitdaging aan in de dorpen Exloo, Odoorn, Klijndijk, Valthe en Odoornerveen. Miriam Nijland, die al wijkagent is in Nieuw-Amsterdam en omstreken blijft daar.

De opvolgster van Ben Uneken is Jacqueline Vrielink. Zij is momenteel wijkagent in de dorpen Zwartemeer, Nieuw-Dordrecht, Barger-Compascuum, Oranjedorp en Klazienaveen Noord. De wijk van Jacqueline wordt overgenomen door Sabrina Luchtmeijer die ruim tien jaar wijkagent was in de dorpen Erica, Nieuw-Schoonebeek en Weiteveen.

Nieuwe wijkagent gezocht

Voor Erica wordt door het basisteam Zuidoost-Drenthe een nieuwe wijkagent gezocht. Ook voor de wijk Nieuw-Buinen (Nieuw-Buinen, Buinerveen, Drouwenermond, Drouwenerveen en Bronnegerveen) is dat het geval.

De wijzigingen gaan in met ingang van 8 oktober, maar in de komende weken worden de taken en werkzaamheden al overgedragen. De politie blijft altijd bereikbaar via 0900-8844, www.politie.nl en Facebook. Spoedgevallen gaan via alarmnummer 1-1-2.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.