...
dossiers
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
De herinrichtingsplannen van het stationsgebied en de singels. De planne...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
Sinds 2009 wordt in Coevorden jaarlijks de Coevorder HandelsMISSie gehou...
...
...
Regio

Wijkagenten houden wisseling van de wacht

Geplaatst op maandag 17 september 2018 08:51
  • Wijkagenten Jacqueline, Ben, Miriam en Sabrina. © Politie Zuidoost-Drenthe

mail

Emmen / Coevorden / regio - Een aantal wijkagenten in het basisteam Zuidoost-Drenthe verandert begin oktober van werkplek. Dat meldt de politie.

Ben Uneken, die ruim twaalf en half jaar wijkagent was in de dorpen Nieuw-Amsterdam, Veenoord, Schoonebeek, Zandpol en Ermerveen gaat een nieuwe uitdaging aan in de dorpen Exloo, Odoorn, Klijndijk, Valthe en Odoornerveen. Miriam Nijland, die al wijkagent is in Nieuw-Amsterdam en omstreken blijft daar.

De opvolgster van Ben Uneken is Jacqueline Vrielink. Zij is momenteel wijkagent in de dorpen Zwartemeer, Nieuw-Dordrecht, Barger-Compascuum, Oranjedorp en Klazienaveen Noord. De wijk van Jacqueline wordt overgenomen door Sabrina Luchtmeijer die ruim tien jaar wijkagent was in de dorpen Erica, Nieuw-Schoonebeek en Weiteveen.

Nieuwe wijkagent gezocht

Voor Erica wordt door het basisteam Zuidoost-Drenthe een nieuwe wijkagent gezocht. Ook voor de wijk Nieuw-Buinen (Nieuw-Buinen, Buinerveen, Drouwenermond, Drouwenerveen en Bronnegerveen) is dat het geval.

De wijzigingen gaan in met ingang van 8 oktober, maar in de komende weken worden de taken en werkzaamheden al overgedragen. De politie blijft altijd bereikbaar via 0900-8844, www.politie.nl en Facebook. Spoedgevallen gaan via alarmnummer 1-1-2.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
17 Sep 2018 20:46
herry thole
de een nog dikker dan de andere
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...