dossiers
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Het jaar 2018 in de gemeente Coevorden.
Regio

Selkersgoorn viert feest

Geplaatst op vrijdag 9 november 2018 19:12
  • Jubileum De Selkersgoorn. © Esselien de Groot Taaltotaal

  • Jubileum De Selkersgoorn. © Esselien de Groot Taaltotaal

  • Jubileum De Selkersgoorn. © Esselien de Groot Taaltotaal

pinterestmail

Dalen - Woonwijkcentrum Selkersgoorn in Dalen bestaat 25 jaar en dat is reden voor een feestje. Het jubileumfeest vond donderdagmiddag plaats. Bewoners van Selkersgoorn zorgden voor een cadeau.

Mevrouw R. Mortel maakte bekend, dat de bewoners en de cliëntenraad 700 euro bijeen hebben gebracht voor verfraaiing van het terras. Daarna onthulden de medewerkers Jantina Brink en Agaath Jansen van Selkersgoorn welke verfraaiiing dat wordt: het bleek een fontein te zijn. Dat was uiteraard aanleiding voor een applaus. Mevrouw Mortel woont al 25 jaar in Selkersgoorn, Jantina en Agaath werken er net net zo lang.

De feestelijke dag werd 's morgens geopend met een ontbijt voor bewoners, vrijwilligers en (oud-)medewerkers. Vrijdagmiddag was er een bonte middag voor bewoners en familie. Zaterdag 10 november van 14.30 tot 17.00 uur is er een doe-, kijk en creamarkt’ met diverse workshops.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.