dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Regio

Sing & Swing zingt tijdens kerstmarkt Gramsbergen

Geplaatst op zaterdag 8 december 2018 11:33
  • Kerstmarkt in Gramsbergen. © Gerrit Brokelman

pinterestmail

Coevorden / Gramsbergen - Popkoor Sing & Swing uit Coevorden is woensdag 12 december een van de acts tijdens de kerstmarkt in Gramsbergen.

Verder zijn er optredens van het Groot Gramsberger Kerstmannen Koor met ruim 50 zingende Kerstmannen, muziekvereniging SDG uit Ane, het jeugdorkest van Harmonie Crescendo, gospelkoor Nooit Alleen en de streetdancegroep van Gymvereniging Gramsbergen. In de Boomhofkerk is orgelspel te beluisteren en bij de kerk staat een kerststal met vertellingen van het kerstverhaal. Blikvanger in het centrum is een door Stichting ProGram geplaatste ruim twaalf meter hoge kerstboom, die vol komt te hangen met megakerstballen.

In de smalle straten en steegjes rond de Boomhofkerk stallen ruim zestig standhouders hun waren uit. Daar is het heerlijk struinen langs de kramen. Het aanbod is zeer divers. Daarnaast hoeft niemand thuis te eten, want er zijn winterse gerechten zoals erwtensoep, oliebollen, broodjes bratwurst en winterse dranken zoals warme chocolademelk en glühwein.

Bezoekers zijn welkom tussen 16.00 en 21.00 uur. De trekking van de sinterklaasactie van EMM/MOG vindt plaats om 20.30 uur op het Meiboomplein.

Meer informatie: www.gramsbergen.nl/evenementen

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.