dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Regio

De Rollebol opent tweede vestiging in Selkersgoorn

Geplaatst op vrijdag 7 december 2018 16:08
  • V.l.n.r. Marie Vloon, Manon Frieling, Ineke Bakker, Paula Geerdink. © Esselien de Groot Taaltotaal

pinterestmail

Dalen - Peuterspeelzaal De Rollebol breidt uit. Naast de vestiging in woonwijkcentrum De Schutse in Coevorden komt er tweede peuterspeelzaal in De Selkersgoorn in Dalen. Drie jaar geleden begon Marie Vloon in Coevorden.

Marie: ‘Ik benaderde Ineke Bakker van het woonwijkcentrum in Dalen en vroeg of er plek was.’ Ineke Bakker keek daarop of een verbouwing mogelijk was en dat bleek het geval. De Rollebol komt aan de zijde van de Burgemeester Fonteinstraat in de voormalige ruimte voor de dagopvang. Die dagopvang krijgt een andere fraaie plek en sluit aan op de peuterspeelzaal.

Verrijking

Marie: ‘Het is in De Schutse zo’n leuk aanbod en het is mooi om te zien hoe ouderen vreugde beleven aan de kinderen.’ Ineke: ‘De Rollebol is beslist een verrijking, wij hopen op net zo’n succes.’ Er komt een buitenruimte om te spelen, direct naast het terras voor de bewoners van De Selkersgoorn.

Paula Geerdink wordt de leidster. Zij was al werkzaam voor Marie en heeft hbo pedagogiek gedaan. Manon Frieling blijft naast Marie actief in Coevorden. Inmiddels zijn er reeds aanmeldingen.

De Rollebol is op maandag- en woensdagochtend geopend. Bij voldoende belangstelling komen de dinsdag- en donderdagochtend erbij. De start is op 7 januari. Alleen in de kerstvakantie en de bouwvak is De Rollebol gesloten. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting van De Rollebol. De medewerkers zijn er klaar voor.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.