dossiers
Eenmaal in de vier jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeent...
Sinds 2009 wordt in Coevorden jaarlijks de Coevorder HandelsMISSie gehou...
In de vroege ochtend van donderdag 30 juni wordt de woning van Koert Eld...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Regio

Kibbelhof wint prijs voor toegankelijkheid

Geplaatst op maandag 3 oktober 2011 15:07
  • © Boom regionale uitgevers/ Woltersom Graphics

  • © Boom regionale uitgevers/ Woltersom Graphics

  • © Boom regionale uitgevers/ Woltersom Graphics

  • © Boom regionale uitgevers/ Woltersom Graphics

  • © Boom regionale uitgevers/ Woltersom Graphics

pinterestmail

Schoonoord – Het Platform Gehandicaptenbeleid Coevorden heeft maandagmiddag de Toegankelijkheidsaward 2011 uitgereikt aan vakantiehuis De Kibbelhof in Schoonoord. Voorzitter Jellie Schluter overhandigde de bijbehorende onderscheiding aan mede-eigenaresse Anja van Hattum van De Kibbelhof. Samen met haar ouders runt laatstgenoemde het volledig aangepaste vakantiehuis.

Schluter: 'De week van de toegankelijkheid staat dit jaar in het teken van straat en natuur. Met dit thema in gedachten hebben wij verschillende instellingen geschouwd. Vakantieverblijf De Kibbelhof in Schoonoord kwam op het gebied van toegankelijkheid, bereikbaarheid en bruikbaarheid als beste uit de bus.' De Kibbelhof heeft een ruime huiskamer, een veertiental slaapkamers met hoog/laag bedden en vier badkamers. De toiletten en badkamers zijn volledig aangepast. Een deel van de slaapkamers ligt op een met een personenlift bereikbare verdieping. Van Hattum: 'Ook voor verpleeg- en verzorgingshuizen biedt onze accommodatie een prettig en verantwoord verblijf. Wij beschikken zelfs over een aangepaste huifkar voor een rit door de Drentse natuur.' Naast de Toegankelijkheidsaward, die een ere plaats in de huiskamer krijgt, wordt De Kibbelhof ook vermeld op de website van VCP (Versterking Cliënten Positie).

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.