dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Regio

De Toorn van Thunaer krijgt eigen fiets- en wandelroute

Geplaatst op dinsdag 29 januari 2019 09:02
  • Landgoed De Klencke. © Google Maps

pinterestmail

Oosterhesselen / Sleen - Het muziektheaterstuk De Toorn van Thunaer, dat tussen 4 en 8 september vijfmaal wordt uitgevoerd op Landgoed De Klencke, gaat vanaf dit voorjaar vergezeld van een eigen fietstocht en wandelroute.

De fietstocht doet Oosterhesselen, Zweeloo, Sleen en Landgoed De Klencke en omliggende dorpen aan. De wandelroute voert door Oosterhesselen en over Landgoed De Klencke.

De Toorn van Thunaer

De Toorn van Thunaer is een initiatief van Harm Dijkstra, Jan Kruimink en Gerrit Hegen en biedt een combinatie van muziek, zang, taal, decor en toneel. Niet alleen ruim 140 zangers, acteurs en musici maken onderdeel uit van de crew, maar ook tal van ruiters en amazones spelen mee in het stuk dat handelt over de historie van Landgoed De Klencke tussen Oosterhesselen en Sleen.

Speciaal voor het theaterstuk is een gevarieerd aanbod van ruim twintig liederen en muziekstukken gecomponeerd voor solisten, ensembles en een groot gemengd koor. De cast repeteert in MFC De Brink in Sleen. De uitvoeringen op 4, 5, 6, 7 en 8 september vinden op De Klencke in de openlucht plaats, tussen de Oude Tolhuisweg, de Mosterddijk en de Boksloot.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.