dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Regio

Isa Zwart presenteert haar twee nieuwe liedjes voor 'Zoo Mooi!'

Geplaatst op zaterdag 9 februari 2019 23:45
  • Isa Zwart presenteert haar twee nieuwe liedjes voor 'Zoo Mooi!'. © Wiebe Veenstra

pinterestmail

Emmen - Singer-songwriter Isa Zwart heeft vrijdagavond in Hotel Ten Cate in Emmen haar twee nieuwe liedjes gepresenteerd voor de muzikale voorstelling 'Zoo Mooi!'.

Jaap en Dorien Rensen en alle gasten waren ontroerd bij het eerste liedje 'Jaap & Aleid'. Het liedje gaat over het leven van het paar. Het tweede liedje heet, net als de titel van de show, 'Zoo Mooi!'.  Dit liedje schetst de mooie herinneringen aan het Noorder Dierenpark.

Isa Zwart werd ondersteund door Rody Prins. Samen gaven ze een prachtig huiskamerconcert. Voor de twee nieuwe liedjes is de Emmense op bezoek geweest bij Jaap Rensen. Na het gesprek had Isa genoeg inspiratie voor de songs. ,,Aleid heeft veel betekend en hun leven is een prachtig verhaal met veel liefde en passie", aldus Isa.

De voorstelling 'Zoo Mooi!',die op 23, 24 en 25 mei in het Rensenpark wordt opgevoerd, is een ode aan Aleid Rensen. De toeschouwers beleven dan het verhaal van de oude dierentuin.

Kijk voor meer informatie op www.zoo-mooi.nl

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.